i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Brf Grisselmaren 1, LGH 11003

Beskrivning

I en vacker stenbyggnad från 1906 har vi nöjet att erbjuda ett fantastiskt boende i en underbar historisk miljö vid vattnet. Här har Vasallen skapat 45 unika våningar varierande i storlek från 76 till 155 kvm. Våningar karaktäriseras av ljus och rymd med 3,5 meter i takhöjd, magnifika fönster med djupa fönsternischer och stora balkonger eller uteplatser. Moderna design och materialval samspelar med vackra tidstypiska attribut anno 1906. Här kan du dra fördel av en nyproducerad lägenhets kvaliteter och samtidigt njuta av en härlig sekelskiftescharm. Lägg därtill möjligheten till egen båtplats med Stockholms rikliga skärgård ständigt närvarande.

I området finns faciliteter som gym, tennisbana, café mm. Till Vaxholm med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service är det en kortare biltur via vägverkets färja som är i trafik dygnet runt året om. I föreningens gemensamma källare hittar du förutom eget förråd såväl tvättstuga som bastu. Till alla bostäder hör dessutom ett förråd och en bilplats med eluttag för motorvärmare.


Rumsbeskrivning

Golv:
Trestavsekparkett i mattlackat utförande. I entréer och badrum läggs klinker.

Innertak:
Släta vitmålade gipstak.

Inredning, badrum
Vitt, matt väggkakel och golv i ljusgrå klinker. Vägghängda wc-stolar. Inkaklade speglar och infällda spotlights. Bänkskiva över tork- och tvättfunktioner.

Utomhusmiljö
Alla bostäder har balkong eller uteplats. Balkongräcken i smidesutförande. Trädäck på uteplatserna med trappa ner till marknivå.

Teknisk beskrivning

Grund:
Källare på betongsplatta med grundmurar av sten

Bjälklag:
Betong/tegel/trä

Ytterväggar:
I huvudsak bärande tegelväggar

Innerväggar:
Tegelväggar samt regelväggar med skivbeklädnad

Yttertak:
Falsad plåt på underlagspapp och råspont.

Invändiga trappor:
Stenbelagda

Lägenhetsdörrar:
Ljudklassade trädörrar. Tidningshållare intill lägenhetsdörren och postboxar vid entréplanet.

Fönster:
2+1-glas isolerruta, med fast spröjs i ytterglas

Fönsterbänkar:
Natursten

Balkonger:
Prefabricerade med smidesräcke

Värmesystem:
Bergvärme, vattenradiatorer

Ventilation:
Mekaniskt frånluftssystem, passiv tilluft genom ventiler bakom radiatorer/spaltventiler

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.