i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Brf Grisselmaren 2, LGH 1209

Beskrivning

I en vacker stenbyggnad från 1906 har vi nöjet att erbjuda ett fantastiskt boende i en underbar historisk miljö vid vattnet. Här skapas 44 unika våningar varierande i storlek från 38 till 131 kvm. Våningar karaktäriseras av ljus och rymd med 3,5 meter i takhöjd, magnifika fönster med djupa fönsternischer och stora balkonger eller uteplatser. Moderna design och materialval samspelar med vackra tidstypiska attribut anno 1906. Här kan du dra fördel av en nyproducerad lägenhets kvaliteter och samtidigt njuta av en härlig sekelskiftescharm. Lägg därtill möjligheten till egen båtplats och sjöutsikt med Stockholms rikliga skärgård ständigt närvarande.

I området finns faciliteter som gym, tennisbana, café mm. Till Vaxholm med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service är det en kortare biltur via vägverkets färja som är i trafik dygnet runt året om. I föreningens gemensamma källare hittar du såväl tvättstuga, bastu som egen vinkällare. Till alla bostäder hör dessutom ett förråd och en bilplats med eluttag för motorvärmare.


Rumsbeskrivning

Golv:
Trestavsekparkett i mattlackat utförande. I entréer läggs kalksten och i badrum klinker.

Innertak:
Släta vitmålade gipstak.

Inredning, badrum
Vitt, blankt väggkakel i storlek 400x250 mm. Golv i ljusgrå klinker, storlek 100x100 mm. Vägghängda wc-stolar alternativt golvstående beroende på placering. Bänkskiva över tork- och tvättfunktioner, vit eller grå laminat med framkant i aluminium. Dusch och badkar i lägenheter med ett badrum. I lägenheter med två badrum har ett badrum dusch och ett badrum badkar.

Utomhusmiljö
Alla bostäder har balkong eller uteplats. Balkongräcken i smidesutförande. Trädäck på uteplatserna med trappa ner till marknivå.

Teknisk beskrivning

Grund:
Källare på betongsplatta med grundmurar av sten

Bjälklag:
Betong/tegel/trä

Ytterväggar:
I huvudsak bärande tegelväggar

Innerväggar:
Tegelväggar samt regelväggar med skivbeklädnad

Yttertak:
Falsad plåt på underlagspapp och råspont. Sedum på taket till husets huvudentré.

Invändiga trappor:
Stenbelagda (utom vid invändig trappa i lägenhet som utförs i trä).

Lägenhetsdörrar:
Ljudklassade trädörrar. Tidningshållare intill lägenhetsdörren och postboxar vid entréplanet.

Fönster:
2+1-glas isolerruta, med fast spröjs i ytterglas

Fönsterbänkar:
Natursten

Balkonger:
Prefabricerade med smidesräcke

Värmesystem:
Bergvärme, vattenradiatorer

Ventilation:
Mekaniskt frånluftssystem, passiv tilluft genom ventiler bakom radiatorer/spaltventiler

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.