#renderObjekt()
i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Ekbacken, LGH Typradhus 6

Beskrivning

I den lummiga ekbacken i Rindö Hamn produceras 13 vackra radhus med varsam hand. Det anrika regementsområdet erbjuder fantastisk utsikt över en unik skärgårdsmiljö. Och havet, det har du precis runt hörnet. Rindö Hamn ligger på östra delen av ön Rindö i Vaxholm kommun och erbjuder goda kommunikationer som ger närhet till både storstad och natur.

Arkitekten Lars Werner hos ÅWL har skapat sina radhus genom en smakfull kombination av stilren, traditionell design och modern funktion. De nyproducerade radhusen byggs i två rader och man kan välja mellan två olika storlekar. Välplanerade 2-planshus om 106 kvm och 4 rok eller 3-planshus om 139 kvm och 5-6 rok. Till varje radhus hör både carport och två exteriöra förråd, en generös insynsskyddad terrass med utsikt och en smidig liten trädgård. Husen i tre plan har dessutom en fantastisk takterrass med kvällssol.

Fasaderna smälter väl in i omgivningarna med sin liggande träpanel i noga utvalda färgställningar. Samtliga hus har terrasser i perfekt sydvästläge och de kommer smälta in i naturen men samtidigt harmonisera med de praktfulla regementsbyggnaderna som ligger i nära anslutning till Ekbacken. Husen har en väl genomtänkt hög interiör standard med 2,6 meter i takhöjd i hela sällskapsdelen. Med fokus på känsla och funktionalitet har radhusen fått ta form och anpassats utifrån tanken om ett snyggt lättskött boende med effektiva och välplanerade ytor.

Säljstart i november 2015.

Rumsbeskrivning

Generell inredning

Golv
Tre-stavs ekparkett i mattlackat utförande. I badrum klinker.

Innerväggar
Släta vitmålade gipsväggar.

Innertak
Släta, vitmålade gipstak.

Badrum
Väggar: Kakel vit matt 250x400. Klinker: Höganäs 10x10 Medium grey. Golvvärme. Bänkskiva i laminat över tork och tvättfunktioner alternativt tvättpelare. Se ritning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Infällda spotlights i badrum.

Kök
Kökssnickerier från HTH. Koncept VH7. Stilrena grepplösa luckor och lådor. Vita överskåp. Vita luckor och vita stommar. Bänkskiva i 20 mm grå laminat med underlimmade hoar. Stänkskydd i glasmosaik. Vitvaror från Siemens. Induktionshäll som standard. Vissa tillval avseende kök och vitvaror kan göras med HTH.

Bredband/fiber
Triple Play från Telia Sonera. Bredband, tv och ip-telefoni för cirka 250 kr/månad.

Utomhusmiljö
Tomterna som hör till respektive hus har gräsmatta och en planteringsyta vid uppfarten. Carport till varje hus. I övrigt se detaljritning.

Teknisk beskrivning

Grundläggning
Betongplatta på mark

Bjälklag
Trä Fasad Liggande träpanel

Ytterväggar
Trästomme

Utebelysning
Belysning enl detaljritning

Innerväggar
Regelväggar med skivbeklädnad

Yttertak
Papptak

Invändiga trappor
Trä

Ytterdörr

Innerdörrar
Vita spegeldörrar

Fönster
Treglas

Fönsterbänkar

Altaner i markplan
Utförs i trä med trädäck

Terrasser
De 4 husen i bakersta raden har egna takterrasser med trädäck

Värmesystem
Frånluftsvärmepump, vattenradiatorer

Ventilation
Mekaniskt frånluftssystem, passiv tilluft genom ventiler bakom radiatorer / spaltventiler

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.