i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Personuppgiftslagen

Genom att skicka in din intresseanmälan samtycker du till att uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PuL). Uppgifterna behöver Vasallen AB för att administrera och hantera din anmälan. Du lämnar dem frivilligt och godkänner att vi använder uppgifterna för att:

  • Skicka marknadsföringsmaterial till dig så som nyhetsbrev, information om aktuella händelser och events och andra erbjudanden som berör Rindö Hamn.

Vasallen AB kommer aldrig att lämna ut dina uppgifter till andra verksamheter. Du har när som helst möjlighet att meddela oss om att du vill bli borttagen ur våra register. Du kan också få redovisat vilka personuppgifter vi har registrerade om dig – är de ofullständiga kan du begära att de rättas eller tas bort. Vänd dig i så fall till oss på telefon 08-50 30 57 40 eller via e-post på vaxholm@vasallen.se

Läs gärna mer om personuppgiftslagen på Datainspektionens webbplats.

http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/länk till annan webbplats


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.