i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

16 april, 2014

Välkommen till Rindö Hamn-dagen!

Upptäck Rindö Hamns möjligheter söndag den 27 april klockan 12.00–15.00.

På Rindö Hamn erbjuder vi inte bara ett förstklassigt boende i en levande skärgårdsidyll. Den naturnära, okonstlade och bekväma livsstilen ingår. Välkommen att ta del av alla fördelar under Rindö Hamn-dagen.

Visning av bostäder klockan 12.00–15.00
Brf Grisselmaren 1 är såld och blev en succé. I Brf Grisselmaren 2 är 70 procent av lägenheterna sålda och nu säljs de sista med inflyttning i december. Se och upplev de moderna lägenheterna som behållit den klassiska kasernens värde som stora fönster och generös takhöjd.

Samtidigt är det säljstart för Besqabs Brf Treudden med 13 moderna och yteffektiva radhus. De ligger i en lummig ekbacke centralt i Rindö Hamn med promenadavstånd till skola, buss och ångbåtsbrygga.

Ta Vaxholmsbåten till Rindö Hamn
Gör visningen till en trevlig utflykt. Klockan 11.00 går M/S Askungen, som vi chartrat, från Kajplats 14 vid Strandvägen och ni anländer till Rindö Hamn 75 minuter senare. Vi bjuder på resan, men antalet platser är begränsade. Återresan sker klockan 14.45.

Missa inte den nya parken!
Vasallen har anlagt en ny park på Västra kaserngården, designad av Nyréns Arkitektkontor. Den invigs klockan 13 av Vaxholms kommunalråd Lars Lindgren.

Fika, luncha och upptäck Rindö Hamn

  • Öppet Hus hos Fysio+, Out Seglingsevenemang, Regal Service och Promarina.
  • Även Vaxholms Brygghus (Kajakcenter) och Ostmakeriet har öppet och där går det att köpa en lättare lunch.
  • Skolbarn från Rindö skola bjuder på fika.
  • Prova på tennis vid Minören samt boule med instruktör från Boule Bar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.