i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

11 mars, 2015

Vasallen Vaxholm söker restauratör

Drömmer du om att driva restaurang i skärgårdsmiljö? Nu ska charmiga Rindö Hamn få en restaurang, med bageri och deli, belägen precis vid vattenbrynet med uteservering i söderläge mot hamnen.

På ostra Rindo, mellan Vaxholm och Varmdo, bygger Vasallen Vaxholm den nya skargardsstadsdelen RindöHamn. I ett forsta skede byggs cirka 450 bostäder och nya lokaler. Många av bostäderna utvecklas i de gamla kulturbyggnaderna där Kustartilleriet KA1 hade sitt sate i nästan ett sekel. De kompletteras med nyproduktion.

Vasallen Vaxholm som är huvudansvarig för exploateringen bygger en ny restaurang med tillhorande bageri samt deli på hamnplanen precis vid vattenbrynet till Oxdjupet och Solofjärden. Restaurangen får en underbar uteservering i söderläge mot hamnen och tillgång till den lokala gästhamnen.

Vi söker restauratör som hyresgäst
Du är driven och erfaren, gärna med lokal förankring och har en förståelse för skärgården som marknad alternativt av liknande destinationsverksamheter. Det finns en konceptidé som vi fortsätter att utveckla tillsammans. Visst eget kapital krävs till investering.

Skicka din ansökan, och eventuella frågor, till vaxholm@vasallen.se
Vi behöver din ansökan senast den 14 april 2015. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.