i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

27 januari, 2016

85 nya bostäder när BRABO satsar i Rindö hamn

BRABO Stockholm AB har, av fastighetsutvecklaren Vasallen, förvärvat mark i Rindö hamn i Vaxholm. BRABO kommer att bygga 85 nya bostäder på marken. Det nya kvarteret får ett av Rindö hamns bästa lägen – söderläge precis vid hamnen med utsikt mot Solöfjärden.

BRABO planerar att bygga 85 bostadsrätter i varierande storlekar, samtliga med sjöutsikt. Bygget kommer ske i två etapper och säljstart för första etappen inleds redan våren 2016.

– Vasallens arbete med Rindö hamn skapar en attraktiv plats som har förutsättningar att utvecklas starkt under de kommande åren. Boendemiljön direkt i skärgården i kombination med all service i närheten och pendlingsavstånd till Stockholm City gör Rindö Hamn till ett unikt område. Därför är vi såklart glada att vi kommit överens med Vasallen om den här markytan, säger Fredrik Mattsson, VD på BRABO.

Ny utvecklingsfas – fokus på nyproduktion
Vasallen är mycket glada över att ha hittat en aktör som delar ambitionen att utveckla Rindö hamn.

– Det är mycket glädjande att BRABO, med deras fina tradition och höga nivå i bostadsprojekt, väljer att satsa i Rindö hamn. Vi har valt aktör med omsorg och är övertygade om att de kommer bidra på ett positivt sätt till utvecklingen av området, säger Fredrik Brehmer, vice VD på Vasallen, och tillägger:

– Det här är starten på en ny fas för Rindö hamn där vi kommer att se flera projekt med ren nyproduktion i spännande arkitektur. Något som kommer att skapa dynamik i området, samtidigt som det förstärker de gamla militärbyggnadernas förankring på platsen.

Byggstart planeras under hösten 2016.

Kontakt och mer information:
Fredrik Brehmer, vice VD, Vasallen | Tel: 08 503 057 45
Fredrik Mattsson, VD, BRABO Stockholm | Tel: 070 572 63 00

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.