i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår
toppbild

Rindö Hamn växer

Kanslihuset var juvelen i kronan på anrika KA1. Det är en status som byggnaden ska fortsätta att ha, där den kommer att ligga i fonden av den nya Kaserngårdsparken.

I Kanslihuset skapas nu 15 fantastiska bostäder. Alla mervärden i den gamla byggnaden bevaras vid ombyggnaden. Materialval och ytskikt är förstklassigt och förstärker intrycket av ett boende som inte kompromissar med kvaliteten.

Det blir 13 välplanerade och effektiva lägenheter på 60–80 kvadratmeter med balkong eller uteplats. Till det kommer två större våningar högst upp – 115 respektive 135 kvadratmeter – som har var sin takterrass med underbar utsikt.

Till fastigheten hör också en egen gård med bastu/relax, grillplats, förråd samt trädgård. Planerad säljstart är hösten 2014 med inflyttning våren 2016.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.