i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår
toppbild

Rindö Hamn – en levande skärgårdsmiljö i ett strategiskt läge

I Rindö Hamn skapas en modern och levande skärgårdsmiljö med en mix av boende, arbete och fritid. Blandningen av nytt och gammalt, unga och äldre, marint och historiskt, förstärker områdets vitalitet och mångfald. Det skapar många valmöjligheter och ger varje människa chansen att hitta harmoni och ett liv i balans. Den naturliga mötesplatsen är hamnen – områdets hjärta – där det sjuder av liv och rörelse med både marina verksamheter och sjöfarten till Stockholm ständigt närvarande.

Tack vare Rindö Hamns strategiska läge når man lätt både södra och norra infarterna till Stockholm med bil eller SL-buss. Waxholmsbolaget trafikerar områdets egen brygga Grenadjärbryggan med reguljärbåtar. Till Arlanda går det också snabbt att ta sig med bil, då man inte behöver passera Stockholm och bilköerna.

Vasallen har påbörjat utvecklingen av Rindö Hamn som har flera naturligt goda förutsättningar: en stor hamn, unika byggnader, vacker natur samt närhet till Stockholm.

I området skapas genom en första detaljplan cirka 450 nya bostäder i attraktiva lägen samt lokaler för nya verksamheter. Vasallen och Choice Hotels arbetar sedan en tid med planer för ett SPA- och konferenshotell med cirka 200 rum, i direkt strandläge.

Som boende i området finns fantastiska möjligheter till segling, kajakpaddling och sjöliv i alla dess former. På plats i området finns redan en idrottshall, ett gym, anslutning till motionsspår, boulebanor och en tennisbana – så det är enkelt att leva aktivt i vardagen.

Rindö Hamn är den naturliga samlingsplatsen på Rindö och här ska det sjuda av liv, särskilt sommartid. Båthamnen har idag plats för cirka 200 båtar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.