i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Gevärssmedjan

Huset du inte trodde fanns

Gevärssmedjan är en riktig pärla i skärgårdsdrömmen Rindö Hamn. Bakom grönskan skymtar ett ljusgult hus i puts från 1908. Den stora trädgården har gott om plats för grillfester under ljumma som­mar­kvällar och barn som vill springa myror ur benen och bygga snölyktor när den första snön lagt sig över tomten.

När du kliver in genom den vinröda dörren möter du ett modernt och luftigt hem med massor av bevarad äldre charm. Ekparkett, ljusa väggar och material som andas nutid möter högt i tak och djupa fönster­nischer på de 139 kvadrat­metrarna. I det rymliga köket finns plats för hela familjen (och släkt och vänner och alla barnens kompisar …) och från vardags­rummet kan du öppna upp dörrarna till ute­platsen och släppa in den friska havs­luften.

Den lilla trappan, mittemot gäst­badrummet, leder ner till källaren – kanske din efterlängtade mat­källare?

En trappa upp, med smidesdetaljer som pricken över i, hittar du tre sovrum och husets stora badrum med bad­kar. Från övervåningen har du utsikt mot skogen, Kasern­gården och det härliga skärgårdslivet.

Gevärssmedjan är en unik chans att få bo i ett eget hus i Rindö Hamn. Med skola och omsorg – och Stockholms­pulsen på bekvämt pendlings­avstånd. Mitt i en skärgårds­dröm nära naturen och äventyret.

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.