i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår
toppbild

Grisselmaren 1
– Våningar med havsutsikt

Vårt första projekt med nya bostadsrätter i Rindö Hamn stod färdigt senhösten 2011.

Den tidigare kasern 4 på regementsområdet, en vacker monumental stenbyggnad från 1904 efter Erik Josephsons originalritningar, byggdes varsamt om till 42 härliga skärgårdsvåningar. Arkitekter var Tengbom. Utblickar mot vattnet Grisselmaren och hamnen, generös takhöjd om ca 3,6 meter och vackra fönstersättningar i kombination med eleganta kök och badrum ger projektet en unik karaktär.

Här har Vasallen skapat 42 unika våningar varierande i storlek från 76 till 155 kvm. Våningar karaktäriseras av ljus och rymd med 3,5 meter i takhöjd, magnifika fönster med djupa fönsternischer och stora balkonger eller uteplatser. Moderna design och materialval samspelar med vackra tidstypiska attribut anno 1906. Lägg därtill möjligheten till egen båtplats med Stockholms rikliga skärgård ständigt närvarande.

I området finns faciliteter som gym, tennisbana, café mm. Till Vaxholm med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service är det en kortare biltur via vägverkets färja som är i trafik dygnet runt året om. I föreningens gemensamma källare hittar du förutom eget förråd såväl tvättstuga som bastu. Till alla bostäder hör dessutom ett förråd och en bilplats med eluttag för motorvärmare.


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.