i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår
toppbild

Grisselmaren 2
– Våningar med havsutsikt

Med Brf Grisselmaren 2 upprepas succén med Brf Grisselmaren 1.

Genom att varsamt rusta upp en kasern i franskinspirerad klassicism, skapas 44 moderna och bekväma bostäder. Byggnadens naturliga värden – som höga fönster, generös takhöjd och natursten i fönsterbänkarna – bevaras. Det kompletteras med material och interiör av hög kvalitet.

Dessutom får så gott som samtliga lägenheter en oslagbar utsikt över hamnen och fjärden.


Föreningen

Brf Grisselmaren 2 består av 44 lägenheter i varierande storlekar. Från den välplanerade 1:an till spatiösa 5:or. I fastighetens källare byggs det in kvaliteter såsom rymliga förråd till varje lägenhet, bastuavdelning, gemensam tvättstuga och vinkällare. Ekonomin i föreninge är bra med en låg andel lån. Representanter från Vasallen, som är byggherre, kvarstår i styrelse det första verksamhetsåret vilket borgar för trygghet.

Övrigt

Planerad byggstart för Grisselmaren 2 är hösten
2013 och beräknad inflyttning senhösten 2014.

Fakta

Projektnamn: Grisselmaren 2
Adress: Rindö Hamn
Antal lägenheter: 44 st
Priser: 1 330 000 kr – 4 585 000 kr
Månadsavgifter: 1 773 kr – 5 840 kr
Planerad inflytt: Senhösten 2014

På köpet

Brf Grisselmaren 2 kombinerar låga avgifter med höga värden. Till varje lägenhet hör ett förråd, en liten vinkällare och en bilplats med motorvärmaruttag.
De 22 första köparna är också garanterade en båtplats i hamnen. Brf Grisselmaren 2 är belägen precis vid den nya vackra parkmiljön som skapas på västra kaserngården och nära Grenadjärbryggan som trafikeras av
Waxholmsbolagets reguljärtrafik.

Kontakt

Mattias Lindqvist, Bostadssäljare Vasallen
Telefon: 0708-40 00 49
E-mail: mattias.lindqvist@vasallen.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.