i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår
toppbild

Attraktivt boende – aktiv fritid

Kanslihuset var juvelen i kronan på anrika KA1 på Rindö i Vaxholm. Den statusen lever vidare, men nu som bostad för dem som vill bo i ett unikt hus. Här har vi skapat ett boende för dem som prioriterar en exklusiv och bekväm bostad, med rymd och atmosfär och med omsorgsfullt utvalda material och ytskikt.

Kanslihuset ligger i anslutning till den nyanlagda vackra Kaserngårdsparken med fri siktlinje mot havet och Grenadjärsbryggan där Waxholmsbolagets båtar angör. Här, där regementsledningen huserade, har White Arkitekter skapat 15 attraktiva bostäder. Byggnadens karaktärsdrag och mervärden bevaras vid ombyggnaden, som den klassiska klockan på fastighetens fasad och flaggstången på taket. På husets nordvästra sida, med eftermiddags- och kvällssol, skapas en egen gård med bastu/relax, grillplats, utekök samt en anlagd trädgård.

Genomtänkt design och material av hög kvalitet kompletterar byggnadens tidstypiska och generösa formspråk från tidigt 1900-tal – högt i tak, praktfulla fönster med stora ljusinsläpp samt djupa fönsternischer. Det blir 13 välplanerade och yteffektiva lägenheter på 60-80 kvadratmeter med balkong eller uteplats. Till det kommer de två våningarna högst upp – 111 respektive 132 kvadratmeter – som har var sin takterrass med underbar utsikt.
Planerad inflyttning är våren 2016.


Kanslihuset ligger i anslutning till den nyanlagda vackra Kaserngårdsparken med fri siktlinje mot havet och Grenadjärbryggan där Waxholmsbolagets båtar angör. Här, där regementsledningen huserade, har White Arkitekter skapat 15 attraktiva bostäder. Byggnadens karaktärsdrag och mervärden bevaras vid ombyggnaden, som den klassiska klockan på fastighetens fasad och flaggstången på taket. På husets nordvästra sida, med eftermiddags- och kvällssol, skapas en egen gård med bastu/relax, grillplats, utekök samt en anlagd trädgård.

Genomtänkt design och material av hög kvalitet kompletterar byggnadens tidstypiska och generösa formspråk från tidigt 1900-tal – högt i tak, praktfulla fönster med stora ljusinsläpp samt djupa fönsternischer.

De 13 välplanerade och yteffektiva lägenheterna har en yta på 60–80 kvadratmeter med balkong eller uteplats. Till det kommer de två våningarna högst upp – 111 respektive 132 kvadratmeter – som har var sin takterrass med underbar utsikt.

Föreningen

Brf Brigadgeneralen består av 15 bostadsrätter i Kanslihuset. Förutom bostäderna omfattar föreningen gård, förråd och bastuavdelning. Föreningen kommer att ha intyg i enlighet med de krav och normer som ställs på bostadsrättsföreningar och Vasallen ställer ut garanti för eventuella osålda bostadsrätter Representanter för Vasallen, som är byggherre kvarstår i styrelsen fram till dess föreningen första årsbokslut är färdigt och godkänt. Föreningens lån i samband med köpet av fastigheten uppgår till cirka 20 procent av totalkostnaden övriga kostnader täcks av medlemmarnas insatser.

Övrigt

Beräknad inflyttning november 2016.

Fakta

Projektnamn: Kanslihuset
Bostadsrättsförening: Brf Brigadgeneralen, 769625-3488
Adress: Västra Kasernvägen,
Rindö Hamn, 185 41 VAXHOLM
Antal lägenheter: 15 st
Priser: 1 700 000 kr–5 200 000 kr
Månadsavgifter: 2 600 kr–5 900 kr
Planerad inflytt: November 2016

På köpet

Kanslihuset kombinerar låga avgifter med höga
värden. Till varje bostad hör ett förråd och en bilplats med motorvärmaruttag (i vissa fall finns möjlighet till två bilplatser). Köpare av bostad i Kanslihuset ges också förtur till båtplats i hamnen – Rindö Hamns hjärta - som bara ligger ett stenkast från bostäderna.

Kontakt

Mattias Lindqvist, Bostadssäljare Vasallen
Telefon: 0708-40 00 49
E-mail: mattias.lindqvist@vasallen.se

Inspirationsbroschyr KanslihusetPDF

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.