i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Brf Kapernaum

Smarta lägenheter nära naturen och äventyret

I en stenbyggnad från sekelskiftet, mitt i skärgårds­drömmen Rindö Hamn, bygger vi 46 lägenheter i varierande storlekar från 28 till 96 kvadratmeter.

Gemen­samt för dem alla är att lägenheterna har en tanke bakom varje kvadratmeter. Lösningar som loft, förvarings­utrymmen på höjden och stora balkonger gör dem till ett luftigt boende med plats för allt du behöver. Och lite till. 

I Brf Kapernaum kombineras gamla värden som högt i tak (ofta så högt som 3,5 meter) och generösa ljusinsläpp med moderna lösningar och lättskötta materialval av hög kvalitet. Här kan du dra fördel av kvaliteterna i en ny­producerad lägenhet och samtidigt njuta av härlig sekel­skiftscharm. Det bästa av två världar. 

Välj mellan allt från smarta ettor till rymliga fyror. I ettorna, på 37 kvadratmeter, utnyttjas takhöjden genom ett sovloft och det finns möjlighet att skapa en sovalkov. I marknivå hittar du de charmiga treorna som till mångt och mycket påminner om radhus med egen ingång och två uteplatser i bra solläge. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats. 

Till lägenheterna hör också varsitt förråd. I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak- och cykel­förråd i källaren. Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd. 

Föreningen

Brf Kapernaum består av 46 lägenheter i varierande storlekar. Välj mellan allt från smarta ettor till rymliga fyror. Ekonomin i föreningen är bra med en låg andel lån. Representanter från Vasallen, som är byggherre, kvarstår i styrelsen det första verksamhetsåret. 

Fakta

Projektnamn: Kapernaum
Adress: Östra Kasernvägen
Antal lägenheter: 46 st
Priser: 990 000 kr–3 575 000 kr
Månadsavgifter: 1 395 kr–4 475 kr
Planerad inflytt: Våren 2018

På köpet

Till varje lägenhet hör ett förråd. I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak- och cykel­förråd i källaren. Det finns ett antal båtplatser i hamnen som köpare av bostad i Brf Kapernaum har förtur till. Hamnen ligger bara ett stenkast från lägenheterna.  

Informationsbroschyr

Ladda ner broschyrPDF

Vill du veta mer?

Kontakta Mattias Lindqvist, Magnusson Nyproduktion
070-840 00 49 mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.