i Här använder vi kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du användandet av kakor. Läs mer
Jag förstår

Brf Oxdjupet

Lägenheter med sekelskiftscharm nära äventyret

I en stenbyggnad från sekelskiftet, mitt i skärgårdsdrömmen Rindö Hamn, upprepar vi succén med förra etappen Brf Kapernaum. När huset är färdigt kommer det att finnas 46 lägenheter i varierande storlekar från 29 till 95 kvadratmeter.

Här finns en tanke bakom varje kvadratmeter och lösningar som loft, förvaringsutrymmen på höjden och stora balkonger gör dem till ett luftigt boende med plats för allt du behöver. Och lite till.

I Brf Oxdjupet kombineras gamla värden som högt i tak (ofta så högt som 3,5 meter) och generösa ljus­insläpp med moderna lösningar och lättskötta materialval av hög kvalitet. Här kan du dra fördel av kvaliteterna i en ny­producerad lägenhet och samtidigt njuta av härlig sekelskiftscharm. Det bästa av två världar.

Välj mellan allt från smarta ettor till rymliga fyror. I de lite större ettorna utnyttjas takhöjden genom ett sov­loft, och det finns möjlighet att skapa en sovalkov, vilket gör att de snarare känns som en effektivt planerad tvåa. I marknivå hittar du de charmiga treorna som har en härlig radhus­känsla med egen in­gång och två uteplatser i bra sol­läge. Samtliga lägenheter i huset har minst en balkong eller uteplats.

I fastighetens källare finns förutom ett förråd till varje lägenhet även gemensam bastu och relax samt kajak- och cykelförråd. Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Samtidigt finns Stock­holm och storstadslivet på ett bekvämt pendlings­avstånd.

Varsågod att se dig omkring

Rundvandringarna i 360° är från lägenheter i den första etappen Brf Kapernaum. Viss avvikelse kan förekomma i den andra etappen Brf Oxdjupet.

3:a med radhuskänsla
Ljus och luftig 3:a
Smart 1:a med sovloft
4:a med härlig balkong

Föreningen

Brf Oxdjupet består av 46 lägenheter i varierande stor­lekar. Välj mellan allt från smarta ettor till rymliga fyror. Ekonomin i föreningen är bra med en låg andel lån. Representanter från Vasallen, som är byggherre, kvarstår i styrelsen det första verksamhetsåret.

Fakta

Projektnamn: Brf Oxdjupet
Adress: Östra Kasernvägen
Antal lägenheter: 46 st
Priser: 1 190 000 kr–3 475 000 kr
Månadsavgifter: 1 395 kr–4 600 kr
Planerad inflytt: Senhösten 2018

På köpet

Till varje lägenhet hör ett förråd. I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak- och cykelförråd i källaren. Det finns ett antal båtplatser i hamnen som köpare av bostad i Brf Oxdjupet har förtur till. Hamnen ligger bara ett stenkast från lägenheterna.  

Informationsbroschyr

Ladda ner broschyrPDF

Vill du veta mer?

Kontakta Mattias Lindqvist, Magnusson Nyproduktion
070-840 00 49 mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se
eller Johan Ewerth, Magnusson Nyproduktion
070-967 14 56
johan.ewerth@magnussonnyproduktion.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Rindö Hamn.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.